Modele de unghii facute cu scobitoarea

Modelul trebuie realizat foarte repede in APA, pentru ca Oja sa nu se usuce foarte repede. ffff tare! am incercat si eu, une iesit bine PT prima incercare, Cam greu cu indepartatul surplusului de Oja. modelul e INEDIT si Mereu diferit. de Abia astept sa incerc Noi Culori: X aceasta TEHNICA TI-a fost predata de chic salon. Fotografiile au fost realizate de Alex Buruntia. Pointe! Asorteaza o astfel de manichiura spectaculoasa accesorii in culori asemanatoare. Astfel, te VEI Bucura de un regard INEDIT, foarte chic. Primul pas este sa iti aplici PE Unghii o Baza, dupa care este recomandat sa folosesti o Oja Mata. Este important ca stratul de Oja sa nu se usuce complet. Ce tare, mie mi-a iesit din prima Dar intradevar nu e ASA usor…

e mai migalos sa le Cureti dupa ce ai scos degetul DIN APA! Super ideea, Mersi!!! Nu e chiar noua metoda, se Practica demult la nivel de salon, acasa in schimb dureaza mult mai ales daca IMI FAC propriile Unghii. IAR Faza cu mazgalitul degetelor e chiar aiurée ca trebuie sa Stai sa stergi o zi intreaga dupa. Merita incercat PE unghiile altcuiva. 😀 Mie mi-a iesit cu Oja normala (3,5 lei Buc) Dar am folosit APA Plata la temperatura camerei, Cu APA de la robinet nu mi-a iesit. M-am chinuit ce-i drept Dar a meritat. Pune in bolul cu APA rece cate o Picatura DIN fiecare Oja, alternative, pana in momentul in care se production mai multe unde. Cu Cat se production mai multe unde, cu atat modelul va fi mai spectaculos iar Oja va fi mai intensa PE unghie. la tare foarte. am incercat si eu si chiar IESE Super Fain. nu ma lassssssss…. o s incerc PANA IMI IESE… e Super tare Dar IMI ramane un cerculet mai gros d Oja p DGT:((e FRM: X:X: X:X: x PAI nu prea IA raspuns la intrebare, pentru ca si Mia mi se intampla la fel! foarte tare! Abia astept sa incerc si eu! unghiile mi se par Unul din cele mai originale accesorii pe care le Poti Purta.

Cu fiecare ocazie Pori avea altceva INEDIT de aratat! Mersi! Buna as dori sa stiu daca se foloseste o Oja anume pentru manichiura an APA eu am ancercat dar nu a-mi IESE Oja de la FLORMAR este Buna MS mult si astept raspuns o zi buna Super Abia astept sa incerc si eu:* Multumim Frumos. e Super aceasta metoda. este foarte Originala si foarte usor de realizat, dureaza mai mult si implications imaginatia, CEEA ce e foarte bine:D Super interesant chiar ma gandeam cum sa-mi FAC unghiile daca IMI IESE ceva va zic, oricum e Super, naspa ca te murdaresti Cam tare;)):)) foarte tare! stiu si eu sa FAC MODELE ca am facut Scoala de manichiura/coafor Dar asta chiar nu il stiam. Bravo! Super articolul. Mai face-TI articole despre manichiura. Ma intereseaza articolele de genul asta. Ar fi MINUNAT Dar sa-r scrie si cum se Pune o unghie falsa sau o unghie DIN Acril sau gel.