Modele de ciorapi tricotati

Ciorapii tricotați astfel IES foarte reușiți și confortable. ha, chat de tare! Merci, o sa incerc in curand, CACI mi-AR Cam trebui niste sosete de Lana prin Casa. Ma Bucur sa AUD ca TI-une reusit. Sa Tina de cald sosetele Lucrate de tine. Multumesc pentru linkul cu asamblarea, e util. TEHNICA este Utila, pentru ca nu stiu cati mai impletesc sosete cu 5 Andrele. Si la CAT de Frumos se prezinta, cred ca nici nu mai merita sa ne chinuim cu atatea Andrele. Cum se face bordare la botoseii cu ghinde? Multumesc va! Bordura se incepe cu cateva randuri in punct Jerse (randul 1 PE FATA, randul 2 PE dos) atat de Lata Cat vrei sa fie partea pana la zimtisori. Apoi pe urmatorul Rand PE FATA se Lucrezia un Ochi FATA, 2 ochiuri Impreuna, 1 Ochi FATA, 2 Impreuna si tot ASA pana la sfarsitul randului. Apoi se Repeta iar partea in punct Jerse acelasi numar de randuri ca mai sus. La sfarsit se indoaie PE jumate si se Coase Ochi cu Ochi. ASA Apar PE Lume zimtisorii! :) Șoseta se formează în același mod ca și călcâiul: se réduction ochiurile pana la 12 și apoi se adaugă pana la numărul inițial. Înălțimea ciorapului se tricotează CAM de 8 cm, fiecare rând PE față, unind la final primul Ochi cu ultimul Ochi DIN rând.

Astfel, Talpa se unește cu partea Superioară a șosetei și ciorapul capătă aspectul său complet. Buna.Eu inceparoare.. Dar aceeasi problema ca si mai sus… mie mi-a iesit calcaiul si partea de la degete ca tre sa COS PE laterala… cred ca nu am inteles eu ce trebuie facut… uffff… ma poate ajuta cineva?? IMI par de Mare ajutor Aceste doua fraze. Binenteles ca le voi Adauga dans le tutoriel, multumesc! Dans prezent folosesc doar metoda Magic Loop, dar pentru incepatori e usor sa-si DEA seama de constructia unei sosete folosind 2 Andrele drepte. pentru ca deja sa lasat rece si in Casa si afara dand cautari dupa modele de sosete groase am dat de blogul Tau-credema ca am uitat de cand Nam mai pus mana PE o Andrea, IMI placea cand Mama MEA tricotata si IMI bagam Nasu cand EA avea Alta treaba Dar mai mult stricam decat sa o ajut,, Sper sa reusesc daca nu apelez la tine-daca ai stii Cate modele de ATA si alte sireturi de tricotat am vazut si la preturi MICI—sa stii ca ar trebui! Si AR mai fi nevoie de ceva ca sa-TI Vina cheful: treci pe la vechiul nostru loc de intalnire.

:) Se tricotează Talpa ciorapului PE față, ținând cont de faptul că trebuie să aibă 8 cm (bineînțeles, în funcție de mărimea Piciorului). Partea DIN série și Talpa ciorapului sunt Gata! CAUT:)) de 2 Ani Reteta sosetelor simple (Cu 5 Andrele m-am incurcat). Abia astept sa incep! Multumesc: * se tricotează apoi Alte 4 cm PE parte din față. Și Gata, partea DIN série un ciorapului este tricotată. Ella, Cristina, Mikaela, ANCA, multumesc mult! Nici nu ma asteptam sa primesc atatea comentarii. :) Ma Bucur ca VI se pare simpla metoda si vreti sa o incercati, mi-ATI dat Curaj sa mai postez si alte tutoriale. Am omis sa pun Poza cu partea cusuta un sosetelor, Dar o FAC imediat. Se tricotează încă 4 cm în partea DIN față a ciorapului, unind-o cu partea DIN série în același mod în Care s-a Unit partea de sus cu Talpa. Apoi se mai tricotează încă 4 cm de bandă élastiă. .

Dacă ai doar Două Andrele, acesta nu e un motiv să rămâi fără ciorapi călduroși în Prag de iarnă! O Pereche de ciorapi tricotați este un cadou excellent Atât pentru tine însuți, Cât și pentru CEI Dragi. Până nu demult pentru a tricota o Pereche de ciorapi Era nevoie de 5 Andrele, fapt Care descuraja PE multe meșterițe, Cu precădere pe cele începătoare. Însă datorită progresului, un devenit posibil ca acest MINUNAT proiect să fie realizat folosind doar 2 Andrele. Cu placere, Draga Madalina! Ma Bucur sa AUD ca au fost de Folos explicatiile Mele. Sunt Poutine nedumerita de ce Spui tu ca trebuie sa Cosi calcaiul. La modelul acesta e de cusut doar partea laterala a sosetei. Pot sa vad o Poza PE undeva cu m TI-au iesit? Dans privinta botoseilor, am facut un tutorial despre Modul de realizare, uite aici! http://valentina-lucrudemana.blogspot.ro/2013/10/explicatii-pentru-botoseii-limonada.htmlMai am in plan si altele Cat de curand.